Mai multe despre noi

La pensiunea Casa Arpasană dispui de tot comfortul necesar, avand încălzire centrală cu apă caldă permanent, parcare auto în curte, teren de joaca pentru copii, teren de tenis de camp si masa pentru tenis de masa (ping-pong).

La dispozitia ta este un living cu capacitate de 14-16 persoane, unde se poate servi masa, urmări emisiuni TV sau relaxa (şah, table, rummy). Tot aici se pot ţine petreceri (Onomastici, Majorate, Revelion etc.).

Aflata la poalele Muntilor Fagaras, Pensiunea Casa Arpasană, constructie noua, dispune de 4 camere duble, fiecare cu balcon - de unde se poate admira o frumoasă panoramă asupra munţilor Făgăraş, si baie proprie. De asemenea, la dispozitia dumneavoastra, este şi o cabana de lemn dotata cu un bar echipat cu cele necesare, grup social, centrala proprie şi o terasa, cabana fiind amenajata ca o garsoniera.

In sezonul cald, te poti bucura de o livada cu pomi fructiferi si gazon verde unde se pot organiza petreceri cu grătar, jocuri sportive cu mingea şi alte activităţi recreative.

Daca doriti sa petreceti mai mult timp bucudrandu-va de aerul ozonat al muntelui, puteti face excursii şi drumetii pe trasee amenajate din Muntii Fagaraş, ca de exemplu: Valea Arpaşului, Valea Arpaşelului, Muchia Tăraţa, Victoria-Portiţa Viştei Mari